Hírek

Községi Strand, Balatonberény Kék Hullám Zászló díjátadó: különdíjas a balatonberényi Községi Strand

Július 4-én a Siófok adott otthont a Balatoni Szövetség Kék Hullám Zászló díjátadó ünnepségének. A zászlót idén 33 balatoni strand kapta meg, s a 13 éve elindított strandminősítő rendszer 2017-ben tovább finomodott, ugyanis a szolgáltatások színvonalát a korábbi három helyett … Folytatódik….

Túraútvonal térkép Kijelölt túraútvonalak a Szőlőhegyen

A 3B Turisztikai Egyesület jóvoltából immár a Szőlőhegy balatonberényi oldalán is kijelölt túraútvonalak várják a természetbarátokat. A Balatonkeresztúr és Balatonberény közigazgatási területén elterülő, festői panorámával és unikális épített örökséggel rendelkező Szőlőhegyen a fejlesztésnek köszönhetően több mint tíz kilométernyi kijelölt túraútvonal … Folytatódik….

Kék Hullám Zászló 2016 Kékhullám Zászlót és háromcsillagos minősítést kapott a balatonberényi Községi Strand

Kék Hullám Zászló 2016 Folytatódik….

Kerékpárosbarát Település címet nyert Balatonberény Kerékpárosbarát Település címet nyert Balatonberény

Május 20-án a nyíregyházi városháza dísztermében a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által idén tizedik alkalommal meghirdetett Kerékpárosbarát Település és Kerékpárosbarát Munkahely pályázat díjátadójára került sor.A rendezvényen megjelenteket Tasó László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár köszöntötte, aki kiemelte: az elmúlt években több mint 850 … Folytatódik….

Kék Hullám Zászlót és kerékpárosbarát különdíjat kapott a balatonberényi Községi Strand

2015-ben is elnyerte a Kék Hullám Zászlót és kétcsillagos minősítést kapott a balatonberényi Községi Strand a Balatoni Szövetség hagyományos strandminősítő versenyén. A tavalyi évben változtak a versenykiírás előírásai is, hiszen újdonság okkal bővült a szabályzat. A jelentkező strandoknál a kötelező … Folytatódik….

Szabadtéri kondipark a községi strandon

Újabb szolgáltatással bővül a községi strand szabadidős kínálata Múlt hét végétől újabb sporteszközök váltak elérhetővé a strand látogatói számára. A strandot működtető Balatonberényi Településüzemeltetési Kft. három szabadtéri kondigépet helyezett el a korábbi óriáscsúszda helyén, a sportpályák közelében. A gépek díjmentesen … Folytatódik….

Augusztusi programok a környéken

Az Aranyhíd Kulturális Szövetség augusztusi programjai között koncertek, gyermekprogramok és utcabálok közül válogathatnak az érdeklődők A Szövetség több környékbeli önkormányzat, civil szervezet és vállalkozás által megszervezésre kerülő 2014-es nyári programot ajánl a térségbe érkezőknek. Balatonberény, Balatonkeresztúr, Balatonmáriafürdő és Marcali kínálatban … Folytatódik….

Júliusi programok a környéken

Az Aranyhíd Kulturális Szövetség júliusi programjai között kisebb fesztiválok, koncertek és táncbemutatók közül válogathatnak az érdeklődők A Szövetség több környékbeli önkormányzat, civil szervezet és vállalkozás által megszervezésre kerülő 2014-es nyári programot ajánl a térségbe érkezőknek. Balatonberény, Balatonkeresztúr, Balatonmáriafürdő és Marcali … Folytatódik….

Változatos programkínálat a környéken (is)

Közzétették a környék több programját is megszervező Aranyhíd Kulturális Szövetség júniusi programjainak tervezetét. A Szövetség több környékbeli önkormányzat, civil szervezet és vállalkozás által megszervezésre kerülő 2014-es nyári programot ajánl a térségbe érkezőknek. Balatonberény, Balatonkeresztúr, Balatonmáriafürdő és Marcali kínálatban júniusban – … Folytatódik….

Megnyitott a községi strand

A Pünkösdi hétvégén, a kánikulai időjárás miatt, a sikeres felkészülést követően a balatonberényi községi strand is megnyitotta kapuit a strandolók előtt. Az ünnepi hosszú hétvégével és az idei első igazi kánikulával párhuzamosan, a balatonberényi községi strand is megnyitotta kapuit a … Folytatódik….

Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!