Megnyitott a községi strand

2014. június 9.

A Pünkösdi hétvégén, a kánikulai időjárás miatt, a sikeres felkészülést követően a balatonberényi községi strand is megnyitotta kapuit a strandolók előtt.

Az ünnepi hosszú hétvégével és az idei első igazi kánikulával párhuzamosan, a balatonberényi községi strand is megnyitotta kapuit a nagyközönség előtt. A több mint harminc fokos napi maximum hőmérsékletek és a hosszú hétvége nagy számú strandolót vonzott a “titkos tippként” is számon tartott berényi strandra.

Az üzemeltetők a belépőjegyek árán 2014-ben nem emeltek, viszont a korábbi években már megszokott színvonalas szolgáltatásokkal és pár újítással várják a látogatókat. Idén is minden napijegy mellé ajándék ásványvizet kapnak a vendégek, valamint a strandbejárat környékén ingyenes WIFI szolgáltatás is lesz. A legkisebbeket, bizonyos időközönként animátorok foglalkoztatják, a sportosabbak hétvégéken a Mozdulj Balaton! rendezvényeken tehetik próbára magukat. A strandi sporteszközök egy része felújításra került, és a lebontott csúszda helyére – várhatóan június végén – megérkeznek a kültéri fitness park első elemei is.

Strandunk idén is pályázott a Kékhullám zászló kitüntető címre, mely a legkiválóbb strandoknak jár a kitüntető címet évről évre megkapta a berényi fürdőhely. A balatonberényi községi strand pontos nyitva tartásáról, árairól, szolgáltatásairól itt tájékozódhatnak.

Szeretettel várjuk idén is strandolás szerelmeseit a Balaton zöld sarkában!

Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!